PERBARISAN PEGAWAI MEMERINTAH DAN MAJLIS SERAH TERIMA TUGAS KETUA FLAIT KEJURUTERAAN NO 12 SKUADRON

1 2

 

GONG KEDAK, 30 Nov 2020 – Perbarisan Pegawai Memerintah No 12 Skn, Lt Kol Mohd Norazan bin Othman TUDM telah diadakan Hangar No 12 Skuadron, Pangkalan Udara Gong Kedak.

Turut diadakan pada perbarisan ini adalah Upacara Serah Terima Tugas Ketua Flait Kejuruteraan No 12 Skuadron di antara Lt Kol Suhardi bin Mohd Daud TUDM dengan Lt Kol Mohd Shahril Ameir bin Ani TUDM dan telah disaksikan oleh Pegawai Memerintah No 12 Skuadron. Turut hadir menyaksikan majlis adalah Pegawai - pegawai dan anggota LLP dari No 12 Skuadron.

Seluruh warga Pangkalan Udara Gong Kedak dan warga No 12 Skuadron mengucapkan jutaan terima kasih kepada Lt Kol Suhardi bin Mohd Daud TUDM di atas jasa dan sumbangan beliau sepanjang memegang jawatan sebagai Ketua Flait Kejuruteraan No 12 Skuadron. Beliau bertukar dan memegang jawatan sebagai Ketua Cawang Kejuruteraan Pangkalan Udara Gong Kedak. Tahniah juga diucapkan kepada , Lt Kol Mohd Shahril Ameir bin Ani TUDM yang diamanahkan untuk menggalas tanggungjawab sebagai Ketua Flait Kejuruteraan No 12 Skuadron yang baru. Semoga kedua dua terus berjaya dan cemerlang di dalam melaksanakan tugas yang dipertanggungjawabkan.